03.05.2012 12:37

Kopřivnické noviny číslo 19/2003 ze dne 15.05.2003

Šestý ročník celostátních her přivítá dvě stovky účastníků

K o p ř i v n i c e (ili) - S blížícím se termínem 6. celostátních her zdravotně postižených dětí a dospělých, který je letos netradičně o týden posunut na 23. až 25. května, finišují nejen pořadatelé. V centru zájmu je přestavba sociálního zařízení v přízemí internátů, na které městský úřad vyčlenil dvě stě tisíc. „Sociální zařízení je již v podstatě hotové, obklady jsou dokončeny, chybí pouze instalace a osazení speciálních madel a držáků, které usnadní samoobsluhu imobilním návštěvníkům,“ shrnul situaci vedoucí oddělení investic Vladimír Zákutný s tím, že v tomto týdnu již dojde k vlastní kolaudaci.

Svou účast již potvrdila více než stovka závodníků z celé republiky, čtyři dokonce ze slovenských Košic. „Až na výjimky se jedná o pravidelné účastníky her, nově přijedou pouze z Hranic,“ uvedla hospodářka her Irena Kučerková, „další desítka soutěžících se zaregistruje až v den soutěží, protože jsou přímo z našeho regionu.“

„Letos na naše dopisy zareagovalo podstatně méně sponzorů, než tomu bylo v jiných letech. Mrzí mě, že některým nestojíme ani za odmítavou odpověď,“ postěžoval si vedoucí her Petr Dousek.

 

—————

Zpět


Kontakt

Asociace zdravotně postižených, smíšená organizace Kopřivnice, z.s.

Sokolovská 393
742 21 Kopřivnice



Provoz těchto stránek podporuje město Kopřivnice www.koprivnice.cz www.koprivnice.org www.lasska-brana.cz